Departament specializat pentru creditare – Apollon

Credite ipotecare…credite imobiliare…credite Prima Casa

E destul de greu sa alegem o solutie de finantare care sa ne multumeasca! Si asta presupune destul de mult timp, energie si stres. De multe ori nu stii care este varianta de creditare cea mai potrivita pentru tine.

Acum este mult mai simplu sa Visezi…iar noi sa muncim pentru tine…ai alaturi o echipa puternica care lucreaza sa-ti realizeze visul…tu doar trebuie sa stii ce iti doresti…de restul ne ocupam noi…prin intermediul agentului imobiliar iti vei gasi casa mult visata, iar prin intermediul consilierului tau de finantare vei putea obtine finantarea casei tale printr-un credit avantajos.

Fara costuri suplimentare si fara taxe…

Beneficiaza de un credit care presupune aceleasi costuri ca si in cazul in care te-ai adresa direct bancii dar cu o serie de avantaje incluse: informare, asistenta si consiliere profesionista.

Si mai mult de atat, oferta noastra de creditare nu presupune doar acordarea unui credit pentru a-ti cumpara o casa. Daca vrei alte tipuri de credite sau poate un card de cumparaturi, tot la noi gasesti cea mai buna varianta.

  • Credite de nevoi personale;
  • Credite de refinantare;
  • Credite IMM;
  • Carduri de credit.

Vino la Apollon…si vezi cum poti lua cel mai avantajos credit!

Nu pune limite la nimic. Cu cât visezi mai mult, cu atât ajungi mai departe.” — Michael Phelps

oferte credite rapide, credite avbs, credite bancare, credite persoane fizice, credite persoane juridice, credite ipotecare bacau, avbs credit bacau, credite nevoi personale, credite fara garantie imobiliara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *