De la păstrarea relației cu banca, la intermedierea documentelor necesare și până la semnarea contractului final, echipa Apollon Credit a fost alături de noi în mod dedicat, serios și prompt, depășind toate așteptările noastre.

Cristi Stancu
Cristi Stancu

Suport constant și avizat în derularea dosarului de credit, o dobândă convenabilă și un vis împlinit! Toate cu ajutorul echipei Apollon Credit!

Paul Muresanu
Paul Muresanu

Punctualitatea, atenția pe care o acordă clientilor și tenacitatea cu care le rezolvă sunt trăsături definitorii ale profesionalismului. De toate acestea am beneficiat în timpul colaborarii excelente pe care am avut-o cu Apollon Credit.

Popa Radu
Popa Radu

Ne-a oferit suport pe tot parcursul procesului de obtinere credit prin programul Prima Casa, actionand ca un liant si facilitand comunicarea dintre noi si banca. Au un stil de lucru profesionist si o atitudine proactiva, oferind mereu solutii potrivite. Punctuali si de incredere, ii recomand tuturor celor care vor sa aiba parte de servicii de calitate

Iulian Nahoi
Iulian Nahoi

Apollon Credit m-a ajutat foarte mult cand m-am decis ca vreau sa iau un credit. Au stiut sa imi explice avantajele si dezavantajele fiecarui imprumut. Ii recomand tuturor celor care doresc sa contracteze un credit. Apelati cu incredere la ei!

Cezar Ivanov
Cezar Ivanov