INTRO - Prezentare

Apollon Group

E destul de greu sa alegem o solutie de finantare care sa ne multumeasca! Si asta presupune destul de mult timp, energie  si stres. De multe ori nu stii care este varianta de creditare cea mai potrivita pentru tine. Noi te putem ajuta s-o alegi pe cea mai buna…

E un LUX pe care noi ti-l oferim…

Acum este mult mai simplu sa Visezi…iar noi sa muncim pentru tine…ai alaturi o echipa puternica care lucreaza sa-ti realizeze visul…tu doar trebuie sa stii ce iti doresti…de restul ne ocupam noi…prin intermediul agentului imobiliar iti vei gasi casa mult visata, iar prin intermediul consilierului tau de finantare vei putea obtine finantarea casei tale printr-un credit avantajos.

Fara costuri suplimentare si fara taxe…

Un LUX pe care Tu ti-l poti permite de acum!

Cel mai important lucru este să îndrăzneşti să ai visuri mari, apoi să acţionezi pentru a le transforma în realitate” – Joe Girard

OFERTA NOASTRA de CREDITARE

Visurile iti creioneaza viitorul…

Beneficiaza de un credit care presupune aceleasi costuri ca si in cazul in care te-ai fi adresat direct bancii dar cu o serie de avantaje incluse: informare, asistenta si consiliere profesionista.

Si mai mult de atat, oferta noastra de creditare nu presupune doar acordarea creditelor imobiliare/ Prima Casa pentru achizitii de locuinta.

In portofoliul nostru de credite intra:

  • Credite de nevoi personale;
  • Credite de refinantare;
  • Credite imobiliare/ ipotecare;
  • Credite Prima Casa;
  • Credite IMM;
  • Carduri de credit.

„Nu pune limite la nimic. Cu cât visezi mai mult, cu atât ajungi mai departe.” — Michael Phelps

ECHIPA APOLLON - Dep Creditare

Oana BOLEA

Ofiter Credite

Donec a felis sed ligula aliquet sollicitudin a in elit. Nunc at commodo erat, fringilla egestas tortor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.

Simona TANTU

Asistent Manager

Donec a felis sed ligula aliquet sollicitudin a in elit. Nunc at commodo erat, fringilla egestas tortor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.